Word reseller

Over ons

Tuinmaterialen.nl staat bekend om het veelzijdige aanbod, snelle levering en uitstekende service.

Ons veelzijdige aanbod

Wij zijn leverancier van een breed scala aan tuinproducten. U kunt hierbij denken aan bestrating, grind, split en keien, kunstgras tuinverlichting, schuttingen, overkappingen, tuinhout, composiet, tuinmeubels etc. Alles voor uw droomtuin kunt u bij ons vinden!

Snelle levering

Producten die op voorraad zijn kunnen wij al binnen 2 werkdagen leveren!

Een goede service

Onze gediplomeerde medewerkers met jarenlange ervaring, ook wel de experts genoemd, hebben vrijwel altijd antwoord op uw vragen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar op onze klantenservice zowel via de chat of telefonisch.

Inspiratie

Heeft u inspiratie nodig neem dan een kijkje op de website of in onze tuincatalogus. Om er zeker van te kunnen zijn dat u krijgt wat u ziet hebben wij met uiterste zorg foto's van ons assortiment genomen. Ziet u ons assortiment liever in het echt? U bent van harte welkom in de showtuin & kenniscentrum van Tuinvisie aan de Rutherweg 75 in Utrecht.

Advies van onze vakmannen

Heeft u een vraag of bent u opzoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Mocht je er niet uitkomen met het inmeten of heb je nog geen vakman gevonden voor het aanleggen, wij hebben een groot netwerk aan stratenmakers en hoveniers die jullie hier graag mee helpen.

Reseller worden

Ook kunt u als uw een eigen bedrijf hebt, reseller worden van onze producten en commissie over uw bestellingen ontvangen. Samen met onze resellers willen we onze eindklant zo optimaal mogelijk bedienen met ons uitgebreide assortiment. In onze branche staan we bekend om onze uitgebreide voorraden en extreem korte levertijden waardoor we jouw klanten vaak al binnen 2 werkdagen kunnen beleveren. Qua resellers zijn we op zoek naar lange termijnrelaties, waarbij zowel jij als wij het optimale uit onze business halen. Wil je meer informatie over het tuinmaterialen.nl resellerschap en wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan het reseller formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!